Reply

Vodafone TV Reset?

New Poster
Posts: 1
Registered: ‎27-08-2013

Re: Vodafone TV Reset?

by frogme New Poster
Message 11 of 24 (1,549 Views)

Hi Grantt

 

We just bought the same unti/model off Facebook Market place. We were told that they used Apple TV therefore had no need for Vodafone TV. He said this was part of a package he got with a free TV so I guess this unit is locked into a contract too?

Are you able to help?

Staff
Posts: 651
Registered: ‎21-04-2014

Re: Vodafone TV Reset?

by Staff grantt Staff
Message 12 of 24 (1,136 Views)

Hi @frogme 

 

Your best bet is to ask the seller for your money back.  We generally do not provision Gen1 STBs that have been onsold as these remain the property of Vodafone.


Only the Gen2 units sold in stores (Including Vodafone's online store) are able to be re-sold and re-used as these are not given away bundled on an account.


Cheers,

Grant

 

I work in Media Operations.

Please note that I am not a part of the social media team and help out on my own time where possible.
New Poster
Posts: 1
Registered: ‎21-09-2020

Re: Vodafone TV Reset?

by al3xxxinho New Poster
Message 13 of 24 (873 Views)

Hello,
I recently purchased a Vodafone TV Box with the following details:

 

2020-09-20_16h16_46.png

 

After activating it, it is asking for an activation code.

Can this be unlocked ?

Thanks!

New Poster
Posts: 1
Registered: ‎02-11-2020

Re: Vodafone TV Reset?

by ShaunHennessy New Poster
Message 14 of 24 (748 Views)

Hi,

 

Mine is having the same issue as in these messages. No one at the call center can seem to help me, they wont listen to me when I explain what the issue is. Noel lemming also cant help, at this point I want to return it as its worthless and I am getting some pretty rubbish service from Vodafone call center 

 

Can you help me please!! 

Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎07-11-2020

Serial

by scotta Starter Poster
Message 15 of 24 (720 Views)
Serial
IMG_20201107_193527.jpg
Posted from Xiaomi Redmi Note 7
Business Ninja Adept
Posts: 2,138
Registered: ‎30-09-2014

Re: Serial

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 16 of 24 (695 Views)

@scotta wrote:
Serial


@scottaPart No: 86627 = is a Gen1 box.

 

This version of the box can only be used in conjuction with a Vodafone broadband account / Provisioned TV service. Not as a standalone unit. This box is the property of Vodafone and can be returned to Vodafone.

NOC Engineer | Vodafone NZ
Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎07-11-2020

Re: Vodafone TV Reset?

by scotta Starter Poster
Message 17 of 24 (716 Views)
I'm having similar trouble, I bought a version 2 Vodafone Tv box 2nd hand (supposedly it is new) and it appears to be locked to an account. I'm getting the "Looks like we haven't configured your VodafoneTV..." message. When I called the help desk they reckoned there wasn't anything they could do as it was only good for the original account (but didn't check the serial number or anything).

If these are only to work on a single account that is some seriously needless e-waste VF is creating. I'd happily pay a reasonable fee for unlocking/reconfiguring it to cover lost profits for me not buying retail.

If anyone at VF can assist I've posted the serial and other info in the previous post.
Posted from Xiaomi Redmi Note 7
New Poster
Posts: 1
Registered: ‎04-01-2021

Re: Vodafone TV Reset?

by Caroldewdney New Poster
Message 18 of 24 (443 Views)
Hi Grant I have just brought a Vodafone tv box second hand it’s still connected to an account because it’s saying if hasn’t been configured would you be able to look into this for me
The serial number is
618459027781
Thanks
Carol Dewdney
Posted from Apple iPhone
Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎21-01-2021

Re: Vodafone TV Reset?

by Rentakill Starter Poster
Message 19 of 24 (337 Views)

Hi Grant..

 

I have recently picked up an old Vodafone HT 500A STB from my local recycle centre.

I would like to do a Factory Reset on it so i can set it up as i want it..

Is there a default 8 Digit Code that can be used ? as i would not know the Original PIN used..

 

Cheers:

Starter Poster
Posts: 5
Registered: ‎24-01-2021

Re: Vodafone TV Reset?

by Coil Starter Poster
Message 20 of 24 (285 Views)

Best to call the contact center regarding the box and provide them the serial.

I understand all Gen 1 boxes are not standalone and if you want to set it up with your account it will cost $5 per month and also require a new box to be sent out.

 

Stats
  • 23 Replies
  • 49w ago
  • 2,228 Views
  • 1 Kudo
  • 12 Contributors