Reply

Ultra hub login

Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎14-01-2018
Accepted Solution

Ultra hub login

by matthewbunn Starter Poster
Message 1 of 6 (5,873 Views)

Hi, the default password and login doesn’t work

 

User name  vodafoe

password *********

as from bottom off router 1DB9AC6E-24CA-48AE-B6C8-93B4F43B28D2.png

Posted from Apple iPad
Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎14-01-2018

Re: Ultra hub login

by matthewbunn Starter Poster
Message 2 of 6 (6,052 Views)

Got it..... capital V on Vodafone. Good on wife spotted it .

 

Posted from Apple iPad
Starter Poster
Posts: 7
Registered: ‎21-05-2018

Re: Ultra hub login

by davst Starter Poster
Message 3 of 6 (5,105 Views)

The Ultra hub defaults the Login Password back to factory default on power up.

This is after changing the password and logging out. The new password is retained while still powered up.

This still happens after I updated the firmware to ultrahub_crf731.rbi on 21/5/2018.

When is this going to be fixed?

 

Highlighted
Business Ninja Adept
Posts: 1,966
Registered: ‎30-09-2014

Re: Ultra hub login

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 4 of 6 (5,080 Views)

@Bogemon

NOC Engineer | Vodafone NZ
Staff
Posts: 134
Registered: ‎02-09-2015

Re: Ultra hub login

by Staff Bogemon Staff
Message 5 of 6 (5,067 Views)

Hi There

 

The firmware is currently being tested fixing this issue. We will update and may notify the rollout date. Regression testing does take time and sometimes due to changes/fixes we need to retest the whole firmware again as changes in one function/module/option may affect all other modules.

 

regards

 

Dilhan

Device and CPE Engineer - Fixed Access
Vodafone.

"Please note that I am not a part of the social media team and help out on my own time where possible."
Starter Poster
Posts: 4
Registered: ‎17-11-2018

Re: Ultra hub login

by SylvieEyminClaren Starter Poster
Message 6 of 6 (2,126 Views)

BLOODY HELL, I AM GETTING PISSED OFF WITH THAT VODAFONE ULTRA HUB!!!

 

one month that I have to reset all my password, the 192.168.1.1 fibre broadband box set the password to another one and sometimes to default..

 

When I am seting two of my devices in the wifi it show me outomatically 3 or 4 devices which is not right. So I block the rest on Mac Filter and deny them..

 

Not enought anstat to show one user login it shows 3 users login....

 

I have really enough of that CRAPE!!!

 

I need a secure access to my internet !

 

Last time I have got problems I have got there 7 unknown devices accessing my internet connection...

 

How to block all this!!!

 

Stats
  • 5 Replies
  • 1y ago
  • 5,874 Views
  • 1 Kudo
  • 5 Contributors