Reply

Latency to Australia gaming server

Highlighted
Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎13-05-2018

Latency to Australia gaming server

by kyolie Starter Poster
Message 1 of 2 (120 Views)

Hi,

 

I have been having high latency to Blizzard server in Australia since yesterday. My friends on Vodafone connection have the same issue. However other ISP appears to be fine. Below is the traceroute. The traffic seems to be routing to LA as there is hop vodafone-nz-ltd.10gigabitethernet6-11.core1.lax2.he.net  in the trace. Please look into it.

 

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.1.1.253 - 0 | 8 | 8 | 3 | 3 | 4 | 3 |
| 118-92-3-254.dsl.dyn.ihug.co.nz - 0 | 8 | 8 | 3 | 4 | 6 | 5 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10.200.12.159 - 0 | 8 | 8 | 128 | 131 | 145 | 129 |
|vodafone-nz-ltd.10gigabitethernet6-11.core1.lax2.he.net - 0 | 8 | 8 | 128 | 129 | 130 | 129 |
| v106.core1.lax2.he.net - 0 | 8 | 8 | 128 | 131 | 151 | 151 |
| 100ge2-2.core1.lax1.he.net - 0 | 8 | 8 | 128 | 128 | 129 | 128 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ae1-br02-eqla1.as57976.net - 0 | 8 | 8 | 158 | 165 | 208 | 158 |
| xe-0-0-0-0-br01-eqsv5.as57976.net - 0 | 8 | 8 | 158 | 158 | 160 | 158 |
| et-0-0-29-br01-eqsv5.as57976.net - 0 | 8 | 8 | 158 | 159 | 161 | 158 |
| xe-0-0-0-0-br01-eqse2.as57976.net - 0 | 8 | 8 | 158 | 159 | 160 | 160 |
| xe-0-0-8-br01-eqsy4.as57976.net - 0 | 8 | 8 | 159 | 163 | 187 | 187 |
| et-0-0-0-pe01-eqsy4.as57976.net - 0 | 8 | 8 | 157 | 166 | 221 | 158 |
| 137.221.66.133 - 0 | 8 | 8 | 158 | 159 | 161 | 158 |
| 37.244.40.25 - 0 | 8 | 8 | 157 | 159 | 161 | 157 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

 

Thanks.

Retired Staff
Posts: 21,035
Registered: ‎06-08-2008

Re: Latency to Australia gaming server

by johnr Retired Staff
Message 2 of 2 (107 Views)

@kyolie  See my post in this thread

 

https://community.vodafone.co.nz/t5/Broadband-services/Constant-200ms-ping-to-AUS-servers-while-gami...

Ex VodafoneNZ staff member 17+ years and if you want real help from real people check out www.geekzone.co.nz
Stats
  • 1 Reply
  • 7w ago
  • 121 Views
  • 1 Kudo
  • 2 Contributors