Reply

No signal on tv

New Poster
Posts: 1
Registered: ‎07-01-2018
Accepted Solution

No signal on tv

[ Edited ]
by Louisegordon New Poster
Message 1 of 2 (110 Views)
Help! I have brought my Vodafone sky box on holiday and want to use it with a tv that is connected to a sky Ariel. It just keeps saying no signal..we’ve plugged a hdmi cable from Vodafone box to tv and sky dish cable into back of Vodafone box but no luck... is there any hope or do we have to have internet? Thank you
Posted from Apple iPhone

Accepted Solutions
Staff
Posts: 344
Registered: ‎21-04-2014

Re: No signal on tv

by Staff grantt Staff
Message 2 of 2 (104 Views)

Hi @Louisegordon

 

Are you on Cable or UFB?

 

The cable set top box will not work with the Sky Satellite.  It only works when connected to a Cable TV source.

Likewise, if you are using this set top box on UFB, it will only operate via the ethernet port, the connector for RF IN is not used on a set top box usually running on UFB.


Cheers,
Grant

 

I work in Media Operations.

Please note that I am not a part of the social media team and help out on my own time where possible.

View solution in original post

Solution
Accepted by topic author Louisegordon
‎15-01-2018 07:00 AM

All Replies
Staff
Posts: 344
Registered: ‎21-04-2014

Re: No signal on tv

by Staff grantt Staff
Message 2 of 2 (105 Views)

Hi @Louisegordon

 

Are you on Cable or UFB?

 

The cable set top box will not work with the Sky Satellite.  It only works when connected to a Cable TV source.

Likewise, if you are using this set top box on UFB, it will only operate via the ethernet port, the connector for RF IN is not used on a set top box usually running on UFB.


Cheers,
Grant

 

I work in Media Operations.

Please note that I am not a part of the social media team and help out on my own time where possible.
Solution
Accepted by topic author Louisegordon
‎15-01-2018 07:00 AM
Stats
  • 1 Reply
  • 1w ago
  • 111 Views
  • 1 Kudo
  • 2 Contributors