Reply

4G in marlborough Sounds

Starter Poster
Posts: 11
Registered: ‎09-02-2018
Accepted Solution

4G in marlborough Sounds

[ Edited ]
by bark48 Starter Poster
Message 1 of 9 (1,414 Views)

I rang the Vodafone Rural broadband number at about 0800 this morning as the 4G signal seemed to have failed.

The Ninja confirmed my account number and then said the 4G had been reset.

 

I have nt been able to receive 4G all day (now 2100).

 

Please can you investigate -- 4G from the Bulwer mast.

 

 

Thanks

Business Ninja Adept
Posts: 1,923
Registered: ‎30-09-2014

Re: 4G in marlborough Sounds

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 2 of 9 (1,385 Views)

Hi,

 

Can you please restart your devices and test once more now. I just reset the BTS. There was a power outage there on thursday, things might not have come up correctly after that..

 

Thanks

Sebastian

NOC Engineer | Vodafone NZ
Business Ninja Adept
Posts: 1,923
Registered: ‎30-09-2014

Re: 4G in marlborough Sounds

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 3 of 9 (1,382 Views)
PS: CSR’s absolutely cannot reset cellsites. Not sure why you were told that, sorry. (They actually should have logged a fault ticket for this to be investigated for you)
NOC Engineer | Vodafone NZ
Posted from Apple iPhone
Starter Poster
Posts: 11
Registered: ‎09-02-2018

Re: 4G in marlborough Sounds

by bark48 Starter Poster
Message 4 of 9 (1,371 Views)
Hi Sebastian
Reset my B315 modem many times with no success
Last time a few minutes ago
Thanks Richard
Posted from Apple iPhone
Highlighted
Business Ninja Adept
Posts: 1,923
Registered: ‎30-09-2014

Re: 4G in marlborough Sounds

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 5 of 9 (1,368 Views)

Sounds like maybe the modem is dead (maybe got surged in the the power event and is now damaged). Suggest you call tech support and get a ticket logged as it doesn't seem to be related to the radio network.

 

Thanks.

NOC Engineer | Vodafone NZ
Starter Poster
Posts: 11
Registered: ‎09-02-2018

Re: 4G in marlborough Sounds

by bark48 Starter Poster
Message 6 of 9 (1,366 Views)

Hi Sebastian,

 

I think the modem is OK as it is receiving 3g well, but no 4g

 

Using it now on 3g. but painfully slow loading anything

Thanks

 

Richard

Business Ninja Adept
Posts: 1,923
Registered: ‎30-09-2014

Re: 4G in marlborough Sounds

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 7 of 9 (1,362 Views)

Hi Richard,

 

OK maybe modem not fried then.


Can you private message me your account number? I'll take a look..

 

Also are you getting LTE signal on your mobile phone as per normal?

 

Cheers

Sebastian

NOC Engineer | Vodafone NZ
Starter Poster
Posts: 11
Registered: ‎09-02-2018

Re: 4G in marlborough Sounds

by bark48 Starter Poster
Message 8 of 9 (1,352 Views)
Hi Sebastian
My iPhone gets 4G sometimes depending on where it is on property
But is that 700mhz as per Rural broadband
How do I privately message you my account number?
Posted from Apple iPhone
Business Ninja Adept
Posts: 1,923
Registered: ‎30-09-2014

Re: 4G in marlborough Sounds

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 9 of 9 (1,343 Views)

Bulwer site only has L700 LTE.

 

Click on my username and then click on 'Send Private Message'

NOC Engineer | Vodafone NZ
Stats
  • 8 Replies
  • 40w ago
  • 1,415 Views
  • 0 Kudos
  • 2 Contributors