Reply

Voicemail

Highlighted
Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎02-05-2015
Accepted Solution

Voicemail

by Briananz Starter Poster
Message 1 of 5 (1,015 Views)

I've been trying to set up my voicemail and when I ring 707 and 701 it asks e to enter my phone number and then press #. Once I do that it says my number isn't recognised - how do I set up my voicemail?


Accepted Solutions
Business Ninja Adept
Posts: 1,359
Registered: ‎30-09-2014

Re: Voicemail

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 3 of 5 (1,289 Views)

Hi This is fixed for you now please call 701 to set up your message box Smiley Happy.

I work in Mobile Technical Escalations and I volunteer my time here on the community helping out.

View solution in original post

Solution
Accepted by topic author Briananz
‎03-10-2015 04:33 AM

All Replies
Business Ninja Adept
Posts: 1,359
Registered: ‎30-09-2014

Re: Voicemail

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 2 of 5 (1,013 Views)

@Briananz DM me your mobile number I'll fix it.

 

Cheers

I work in Mobile Technical Escalations and I volunteer my time here on the community helping out.
Business Ninja Adept
Posts: 1,359
Registered: ‎30-09-2014

Re: Voicemail

by Business Ninja Adept Business Ninja Adept Business Ninja Adept
Message 3 of 5 (1,290 Views)

Hi This is fixed for you now please call 701 to set up your message box Smiley Happy.

I work in Mobile Technical Escalations and I volunteer my time here on the community helping out.
Solution
Accepted by topic author Briananz
‎03-10-2015 04:33 AM
Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎02-05-2015

Re: Voicemail

by Briananz Starter Poster
Message 4 of 5 (1,004 Views)

Thank you!

New Poster
Posts: 1
Registered: ‎03-06-2015

Re: Voicemail

by Frejlev New Poster
Message 5 of 5 (656 Views)

I have the same problem. How can I fix this?

Stats
  • 4 Replies
  • 1y ago
  • 1,016 Views
  • 1 Kudo
  • 3 Contributors
Kudos 101- Don't be shy, hand it out today