Reply

Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎01-12-2017
Accepted Solution

Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by SharonMarshall Starter Poster
Message 1 of 6 (813 Views)

Hi,

 

Trying to set up my modem which is working fine but my landline is not showing any green lights on the modem help please. Thanks.

Contributor
Posts: 50
Registered: ‎06-10-2015

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by Contributor causality Contributor
Message 2 of 6 (809 Views)

I had the same issue when I upgraded from the HG659 to the Ultra Hub.

 

Calling Vodafone to get it sorted resulted in the new modem being synced to the landline.

 

 

Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎01-12-2017

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by SharonMarshall Starter Poster
Message 3 of 6 (807 Views)

So my phone is not working for me to call vodafone to ask how to sync my phone to the new modem? Is there a way i can do this online? Thanks.

Highlighted
Contributor
Posts: 50
Registered: ‎06-10-2015

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by Contributor causality Contributor
Message 4 of 6 (804 Views)

You can do that from a mobile phone, assuming you have one

Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎01-12-2017

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by SharonMarshall Starter Poster
Message 5 of 6 (802 Views)

Sorry no mobile is there anyway you can do it online? Thanks. 

Community Manager
Posts: 2,859
Registered: ‎02-02-2013

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by Community Manager Community Manager
Message 6 of 6 (1,217 Views)

@SharonMarshall

Thanks for your post and apologies for hassle.

Please message me - click on my name - and send me your account number and modem serial number, and I'll get one of our team to sort it out.

Yours

Channel Manager, Help & Support
Vodafone New Zealand
Stats
  • 5 Replies
  • 28w ago
  • 814 Views
  • 0 Kudos
  • 3 Contributors