Reply

Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎01-12-2017
Accepted Solution

Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by SharonMarshall Starter Poster
Message 1 of 6 (813 Views)

Hi,

 

Trying to set up my modem which is working fine but my landline is not showing any green lights on the modem help please. Thanks.

Highlighted
Contributor
Posts: 50
Registered: ‎06-10-2015

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by Contributor causality Contributor
Message 2 of 6 (809 Views)

I had the same issue when I upgraded from the HG659 to the Ultra Hub.

 

Calling Vodafone to get it sorted resulted in the new modem being synced to the landline.

 

 

Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎01-12-2017

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by SharonMarshall Starter Poster
Message 3 of 6 (807 Views)

So my phone is not working for me to call vodafone to ask how to sync my phone to the new modem? Is there a way i can do this online? Thanks.

Contributor
Posts: 50
Registered: ‎06-10-2015

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by Contributor causality Contributor
Message 4 of 6 (794 Views)

You can do that from a mobile phone, assuming you have one

Starter Poster
Posts: 3
Registered: ‎01-12-2017

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by SharonMarshall Starter Poster
Message 5 of 6 (792 Views)

Sorry no mobile is there anyway you can do it online? Thanks. 

Community Manager
Posts: 2,859
Registered: ‎02-02-2013

Re: Vodafone Ultra Hub: how do i get my landline to work?

by Community Manager Community Manager
Message 6 of 6 (1,217 Views)

@SharonMarshall

Thanks for your post and apologies for hassle.

Please message me - click on my name - and send me your account number and modem serial number, and I'll get one of our team to sort it out.

Yours

Channel Manager, Help & Support
Vodafone New Zealand
Stats
  • 5 Replies
  • 28w ago
  • 814 Views
  • 0 Kudos
  • 3 Contributors