Reply

Requesting SIP Settings

Highlighted
Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎10-03-2016
Accepted Solution

Requesting SIP Settings

by Tatsumaki Starter Poster
Message 1 of 3 (461 Views)

Hi there,

 

I am smart wiring my house. Long story short I am replacing my HG659 with more suitable devices around the house, this will include my own ATA or IP phone.

 

I currently have my new ASUS router plugged in, with the HG659 acting as an ATA behind it. This works but is not ideal going forward as I do not have room for this configuration.

 

The VF SIP settings are all pretty straight forward - I just need my SIP password please.

 

 


Accepted Solutions
Retired Staff
Posts: 3,380
Registered: ‎21-08-2010

Re: Requesting SIP Settings

by Retired Staff Dylan Retired Staff
Message 3 of 3 (853 Views)

Hi Mark

 

No worries. As mentioned on Geekzone unfortunately we have a policy against releasing SIP passwords, but this could potentially change as I believe World Exchange has a different policy.

 

Cheers


Dylan

View solution in original post

Solution
Accepted by topic author Tatsumaki
‎10-03-2016 03:05 PM

All Replies
Starter Poster
Posts: 2
Registered: ‎10-03-2016

Re: Requesting SIP Settings

by Tatsumaki Starter Poster
Message 2 of 3 (457 Views)

Hi there,

 

Please disregard this post as I've just had the policy clarified by a VF rep

 

Thanks

 

Mark

Retired Staff
Posts: 3,380
Registered: ‎21-08-2010

Re: Requesting SIP Settings

by Retired Staff Dylan Retired Staff
Message 3 of 3 (854 Views)

Hi Mark

 

No worries. As mentioned on Geekzone unfortunately we have a policy against releasing SIP passwords, but this could potentially change as I believe World Exchange has a different policy.

 

Cheers


Dylan

Solution
Accepted by topic author Tatsumaki
‎10-03-2016 03:05 PM
Stats
  • 2 Replies
  • 1y ago
  • 462 Views
  • 0 Kudos
  • 2 Contributors
Kudos 101- Don't be shy, hand it out today