Reply

Network Icon shows 'R' all the time

New Poster
Posts: 1
Registered: ‎15-06-2016
Accepted Solution

Network Icon shows 'R' all the time

by lucasfrey New Poster
Message 1 of 3 (625 Views)

Hello,

 

I got a Oneplus phone running on Android 6 and since I have done an android upgrade my network icon is displaying a 'R' like if I was Roaming, but I am actually in New Zealand so I don't understand why this is happening. 

I can't use my data as well I think it might be related.

How can I fix this problem ?

 

Cheers guys.


Accepted Solutions
Ninja Adept
Posts: 1,004
Registered: ‎20-08-2008

Re: Network Icon shows 'R' all the time

by Ninja Adept Ninja Adept Ninja Adept
Message 3 of 3 (1,105 Views)

It's a bug - something in the way it's reading infomation from VFNZ sim cards.

Not something we can fix but looks like others have already created bug reports with the devs:

https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-4927

 

View solution in original post

Solution
Accepted by ChrisB1 (Vodafone Ninja)
‎16-06-2016 11:39 AM

All Replies
Highlighted
Senior Contributor
Posts: 449
Registered: ‎07-08-2008

Re: Network Icon shows 'R' all the time

by Senior Contributor shadow Senior Contributor
Message 2 of 3 (609 Views)

Sorry if this sounds like a silly question but are you using a 2degrees sim?

Ninja Adept
Posts: 1,004
Registered: ‎20-08-2008

Re: Network Icon shows 'R' all the time

by Ninja Adept Ninja Adept Ninja Adept
Message 3 of 3 (1,106 Views)

It's a bug - something in the way it's reading infomation from VFNZ sim cards.

Not something we can fix but looks like others have already created bug reports with the devs:

https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-4927

 

Solution
Accepted by ChrisB1 (Vodafone Ninja)
‎16-06-2016 11:39 AM
Stats
  • 2 Replies
  • 1y ago
  • 626 Views
  • 1 Kudo
  • 3 Contributors
Kudos 101- Don't be shy, hand it out today